Als voetballer of betrokkene bij FC Binnenmaas weet u dat FC Binnenmaas draait op vrijwilligers. Wekelijks zijn er tientallen actief die er voor zorgdragen dat de pupillen, junioren en senioren met plezier kunnen voetballen. Sommigen zijn actief als jeugdleider, anderen als trainer of zelfs in een bestuursfunctie. Deze vrijwilligers maken het mede mogelijk dat onze mooie vereniging bloeit en dat onze kinderen elke week kunnen sporten.
Zonder vrijwilligers geen voetbal. Dankzij hun inzet gaat het gelukkig goed met FC Binnenmaas. Zo goed zelfs, dat het aantal leden al jaren gestaag groeit en dat het niveau van de jeugdteams groeit. Dat is natuurlijk prachtig, maar meer leden betekent ook: meer teams, meer werkzaamheden en dus: meer actieve vrijwilligers nodig!

Wilt u een bijdrage leveren aan FC Binnenmaas?
Daarom doen we nu een beroep op u als ouder en/of betrokkene. Heeft u ook hart voor onze mooie club? Meldt u dan vandaag nog aan als vrijwilliger. Dat kan op verschillende manieren: via de leider of trainer van elk team, via een voorzitter van een commissie of via het e-mailadres van de vereniging: info@fcbinnenmaas.nl
U heeft weinig tijd? Geen probleem, dat geldt voor velen. Vele handen maken licht werk. En denk daarbij dat het ook gewoon gezellig is om met elkaar iets te doen voor de club. Hieronder een kort overzicht om een indruk te geven waar uw bijdrage welkom zou zijn.
Samen houden we FC Binnenmaas sterk!
Functies voor vrijwilligers bij FC Binnenmaas:
1) Lid van activiteitencommissie: je kan hier helpen bij het voorbereiden van activiteiten/festiviteiten op de club. Het zal in eerste instantie gaan om activiteiten voor de jeugd zoals het mee- organiseren van het slaapfeest, Sinterklaas, ouder-kind feest etc.
Uren inzet: reken op paar uurtjes in de maand. Werkzaamheden kunnen prima ook van huis uit worden opgepakt. In onderling overleg is verdeling werkzaamheden/uren uiteraard te bepalen. Contactpersoon is Xander Peek activiteiten@fcbinnenmaas.nl

2) Lid van het wedstrijdsecretariaat: je kan hier helpen bij het plannen van wedstrijden en toernooien. Daarnaast heb je veel contact via telefoon en mail met andere verenigingen. Er zitten ervaren krachten op het wedstrijdsecretariaat om je wegwijs te maken. Uren inzet: Werkzaamheden kunnen deels ook prima vanuit huis worden uitgevoerd. In onderling overleg is verdeling werkzaamheden/uren uiteraard te bepalen. Contactpersoon: wedstrijdzaken@fcbinnenmaas.nl

3) Lid Technische Commissie: je hebt hier een coördinerende rol voor de categorie JO-19. Je bent aanspreekpunt voor de trainers, leiders, ouders en nieuwe leden in deze leeftijdscategorie. Stelt teams samen in overleg met de Technisch Coördinator bovenbouw en trainers. Je voert regelmatig overleg met de gehele Technische Commissie. Uren inzet: reken op gemiddeld twee á drie uur per week. Contactpersoon: technischezaken@fcbinnenmaas.nl

4) Lid Sponsorcommissie: je vind het leuk om actief de sponsorpakketten binnen de club onder de aandacht te brengen bij diverse partijen/ondernemers. Daarnaast is er uiteraard ook ruimte om creatieve ideeën t.b.v. sponsoring voor de vereniging verder uit te bouwen. Uren inzet: Werkzaamheden kunnen deels ook prima vanuit huis worden uitgevoerd. In onderling overleg is verdeling werkzaamheden/uren uiteraard te bepalen. Contactpersoon: sponsorzaken@fcbinnenmaas.nl

5) Daarnaast is er altijd behoefte aan de begeleiding van een elf- of zevental. Een keer een wedstrijd vlaggen of fluiten wordt ook zeer gewaardeerd. Ondersteuning, inwerken of het eventueel volgen van een cursus (pupillen begeleider, scheidsrechter) is allemaal mogelijk. Je hoeft dus geen ervaring te hebben om toch iets te kunnen betekenen voor de vereniging. In onderling overleg is verdeling werkzaamheden/uren uiteraard te bepalen.
Contactpersoon: technischezaken@binnenmaas.nl