Zoals u misschien al weet maar komend seizoen zal de kleding van alle elftallen vervangen worden. Het betreft maar liefst 42 elftallen, die komend seizoen in het nieuw moeten. Dat is een hele investering voor de club en daarom is de sponsorcommissie nu al op zoek naar(team)sponsors.

Er zijn diverse kleding pakketten samengesteld en in een persoonlijk gesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden van sponsoring.

Heeft u een bedrijf of werkt u bij een bedrijf waarvan u de directeur warm kan maken om deze mooie fusieclub te sponsoren, geef het dan door aan Piet Dorst van de sponsorcommissie en hij zal dan contact met u opnemen. Telefoon: 06-22231502

HELP ONS ZO VEEL MOGELIJK SPONSOR VOOR DIT PROJECT TE VINDEN!

Uiteraard zijn er nog andere manieren van sponsoren, zoals reclamebord(en), advertentie op club op TV, balsponsor, enz.

Sponsorcommissie FC Binnenmaas