Wij streven met FC Binnenmaas met ons pupillenvoetbal naar optimale ontwikkeling en optimaal spelplezier. Rituelen rondom de wedstrijden en de regels van het spel dragen bij een plezierige wedstrijd. Daarom zijn we op zoek naar spelbegeleiders en pupillen-scheidsrechters die hier een positieve bijdrage aan willen.

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het begeleiden van wedstrijden organiseert FC Binnenmaas i.s.m. de KNVB Academie binnenkort de opleiding Spelbegeleider / Pupillen-scheidsrechter. De opleiding is opgezet volgens het principe van ‘blended learning’: je leert tijdens 2 cursusavonden, in de praktijk en door middel van een app op je telefoon of tablet.

Ben je 12 jaar of ouder of ben je een ouder/verzorger van één van onze jeugdleden ? Meld je dan aan!!!

Je kunt je aanmelden bij de trainer van je team of door een mail te sturen naar wedstrijdzaken@fcbinnenmaas.nl met als onderwerp opleiding en in de mail je naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Ben Steenhorst, Kevin de Jong en Edwin van Meeningen
Scheidsrechterszaken FC Binnenmaas