GHVV’13 1- Fc Binnenmaas 1
Eindstand: 0-5
Ruststand: 0-3

Vandaag speelde Binnenmaas opnieuw een uitwedstrijd, deze keer waren we te gast bij GHVV’13.
Na het verlies van afgelopen week tegen NSVV was Binnenmaas extra gemotiveerd om de 3 punten mee naar huis te nemen.

Dat dit het plan was kon je al terug zien na 37 seconden, dat was namelijk de tijd die Binnenmaas nodig had om een doelpunt te maken. Het was Danny Maijers die na een goede pass van Richard van der Wilt de bal binnen kon schieten.
In de 3e minuut was Danny opnieuw dichtbij maar deze keer was hij niet scherp genoeg en zag hij de bal naast het doel gaan.
2 minuten later kon er opnieuw gejuicht worden voor Binnenmaas, Jannick van de Laan kreeg een pass van Remon van Prooijen, Jannick schoot de bal prima binnen na een goede individuele actie binnen de 16 meter.
Binnenmaas liet zien dat ze maar voor 1 doel gingen en dat was winnen, al zakte het spel na een 20 minuten wel een beetje in. Dit zonder dat de tegenstander echt gevaarlijk kon worden, maar ook zonder dat Binnenmaas de stand verder uitbuitte.
Pas diep in blessuretijd was het Sjoerd van der Pers die de 0-3 binnen kon binnen schieten en de wedstrijd beslissen voor als dat nog niet gedaan was.

In de 2e helft begon Binnenmaas opnieuw heel erg scherp, deze keer was het Kevin Kuijer die de bal binnen 1 minuut binnen kon tikken na een voorzet vanaf de linkerkant en dus 0-4.
In de 50e minuut werd de definitieve score op het bord gezet, het was opnieuw Danny Maijers met een doelpunt na een mooi aanval aan de rechterkant van het veld.
Het was eerst Kevin met een goede pass op Richard van der Wilt die op zijn beurt een goede voorzet in huis had waardoor Danny de bal binnen kon tikken.
In de overige minuten lukte Binnenmaas het niet om de score uit te buiten en GHVV’13 geloofde er verder wel in.

Ondanks dat Binnenmaas vandaag niet op hun best speelde wist het overtuigend te winnen, dit met veel doelpunten en minimale kansen tegen.
Volgende week speelt Binnenmaas weer eens thuis en dan zijn de gasten Rockanje die op dit moment nog met 0 punten staan na 5 wedstrijden en dat willen we graag zo houden.

Alexander Kranendonk