Woensdag 18 Oktober is het zover dan vindt de eerste keepersdag plaats bij FC Binnenmaas.Deze dag komt tot stand dmv de vruchtbare nieuwe samenwerking tussen FC Binnenmaas en Keepersschool Hoeksche waard. De dag staat onder leiding van Sven Scholte (oprichter Keepersschool Hoeksche Waard) en hij wordt oa geassisteerd door Ricardo Kieboom (oa keeper bij Sparta Rotterdam).

De dag staat vooral in het teken van het ontwikkelen en prikkelen van de deelnemers op keepersgebied. Maar niet alleen deze items komen aanbod. Ook is er tijdens de lunch aandacht voor gezonde voeding en vindt er een presentatie plaats door Anthoinet Meeuwsen (Vitan gewichtscoaching). De deelnemers worden tijdens de lunch getrakteerd op biologisch fruit. Dit alles wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Het Haringvliet, een belangrijke sponsor voor FC Binnenmaas. De Rabobank ziet het als haar opdracht om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van duurzame voeding en de productie hiervan. Een vertegenwoordiger van de bank is dan ook prominent aanwezig tijdens deze Keepersdag.

Enthousiast?? Je kunt je nog steeds aanmelden voor deze mooie dag via: keepersschoolhoekschewaard@hotmail.com