JO11-2  WEDSTRIJD + PENALTYBOKAAL BIJ FC DORDRECHT

Vrijdag 13 september was dan de dag van de voorwedstrijd met aansluitend de penaltybokaal in het FC Dordrecht stadion die spelen tegen Almere in de Jupiler League. Onder grote belangstelling van ouders, opa’s en oma’s wordt er om 17:00 vertrokken naar Dordrecht. Bij aankomst kunnen de supporters plaatsnemen op de tribunes en gaan de spelers zich omkleden voor de voorwedstrijd tegen VVAC JO11-1. Om 18:15 is de aftrap en het blijkt een spannende wedstrijd te worden tussen beide teams. Het team van FC Binnenmaas bestaat vandaag uit Timo, Ryan, Oscar, Sebastiaan, Dion, Bastiaan, Bret, Fedde en Maxim. De eerste helft wordt er zeker goed gevoetbald en gecombineerd aan beide kanten. FCB trekt echter aan het langste eind en gaat rusten met 2-0.
Na de rust is de scherpte er een beetje af bij FCB en weet VVAC de druk op te voeren. Uiteindelijk zal de eindstand op 3-2 komen voor FC Binnenmaas.

In de rust van de wedstrijd van FC Dordrecht worden de spelers van beide teams weer op het veld verwacht voor de penaltybokaal. De penalty’s worden genomen in het grote doel en niemand minder dan de reservekeeper van FC Dordrecht staat onder de lat. Deze bokaal gaat aan onze neus voorbij en er wordt verloren met 4-7. De spelers van beide teams gaan nog op de foto en daarna wordt de wedstrijd verder bekeken op de tribune waarna iedereen weer huiswaarts zal gaan.

Wij willen graag FC Dordrecht bedanken voor deze unieke ervaring!