Omdat in het seizoen 2017/2018 de KNVB/Sportlink steeds meer gebruik gaat maken van je e-mailadres, is het nodig dat in onze ledenadministratie het juiste e-mailadres bekend is. Verder komt er dit seizoen een KNVB app, die je alleen met het bij de verenigingĀ bekendeĀ e-mailadres kunt downloaden. In deze app kun je alles over jouw team terugvinden en o.a. het wedstrijdformulier invullen. Heb je onlangs nog een e-mail ontvangen van FC Binnenmaas en/of KNVB/Sportlink dan staan jouw gegevens goed in onze administratie. Zo niet, dan graag zo spoedig mogelijk je e-mailadres door mailen naar: wedstrijdzaken@fcbinnenmaas.nl.

Stuur ook bij twijfel een mail. Verder is een mobiel nummer in onze administratie erg handig. Mail dit ook even naar hetzelfde adres.

Bij voorbaat hartelijk dank,

Wedstrijdzaken