sss-lyraFC Binnenmaas was afgelopen zaterdag  gastheer voor de KNVB om op ons complex de beslissingswedstrijd voor promotie/degradatie te laten spelen tussen Lyra uit De Lier en SSS uit Klaaswaal. Het was voor de organisatie snel handelen want donderdagmorgen kwam dit verzoek pas binnen. Maar met medewerking van de werkgroep, wedstrijdsecretariaat, barpersoneel, sponsorcommissie en bestuur was alles zaterdag geregeld en lag ons complex er gelikt bij om als gastheer op te kunnen treden. Er werden veel toeschouwers verwacht, maar de geschatte bezoekers aantallen overtroffen alles. Er waren meer dan 1000 toeschouwers op de tribunes en rondom het hoofdveld. Sommige zeggen zelfs 1200 toeschouwers. Nog niet eerder in het 11 jarig bestaan van onze vereniging, was het zo druk op ons sportpark “De Lange Weide”! Complimenten aan een ieder die hier een steentje aan hebben bijgedragen. We hebben van de besturen van Lyra en SSS, maar ook van de KNVB en scheidsrechters, complimenten kregen voor de goede organisatie en ordelijk verloop van deze wedstrijd. Nogmaals dank hiervoor!