In de halve finale moest er nog even afgerekend worden met Strijen en dat bleek nog best een lastige kluif. Strijen begon sterk aan de wedstrijd en zat overal fel bovenop. Strijen had ook een aantal behendige spelers in de selectie. Via een vrije trap kwamen zij dan ook op een 1-0 voorsprong. Dit was het moment voor de FC om de rug te rechten en het over een andere boeg te gooien. Met name Stan heerste op het middenveld en nam het team op sleeptouw. Met meer strijd en bij vlagen schitterende aanvallen en goals door onder andere Junior en Wessel en Luca, werd Strijen uiteindelijk toch nog vrij gemakkelijk met 5-1 opzij gezet en daarmee de finaleplaats veilig gesteld. Op het zelfde moment veegde op het veld ernaast in de andere halve finale ’s-Gravendeel de vloer aan met SHO met 4-2 en daardoor zal de finale op 3 Juni gaan tussen het organiserende ’s-Gravendeel en onze JO15-1.

FC Binnenmaas zal weer sterk vertegenwoordigd zijn op deze finaledag met diverse teams, dus een mooie kans om op 3 Juni al deze talenten te bewonderen!