Op zondag 23 April vond er een Talentendag voor meisjes plaats bij Sportclub Excelsior. Odile had zich hier voor aangemeld. Een drukbezochte dag waar meisjes in de leeftijdscategorie van 5 t/m 18 jaar hun voetbalskills mochten tonen aan de trainers van Excelsior.

Tijdens de talentendag werd gemeld dat als je gescout wordt je dit binnen 14 dagen zou horen. Binnen 2 dagen was het eerste contact van Excelsior al gelegd met Odile. Want net als wij van FC Binnenmaas heeft Excelsior ook de skills van Odile gezien tijdens deze talentendag. Natuurlijk is het een grote stap maar gaat Odile dit avontuur met volle overtuiging terecht aan.

Deze stap van Odile toont aan dat de jeugdopleiding van FC Binnenmaas niet onopgemerkt blijft en de meisjesafdeling zich ook sterk ontwikkeld.

Wij blijven de ontwikkeling van Odile op de voet volgen en wensen Odile heel veel succes en zijn TROTS op haar!!!!!

Odile