Onlangs plaatsten wij op de site van FC Binnenmaas al de advertentie voor onze zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. Nog geen 2 dagen later volgde de eerste reactie. Geert Heezen melde zich via de interne kanalen bij de Technische Commissie. Na 2 gesprekken spreekt vooral het goede gevoel bij beide partijen. Beide partijen hebben een klik met elkaar. Geert is geen onbekende voor FC Binnenmaas. Geert is namelijk begonnen als trainer bij de grasshoppers van SHO en afgelopen jaren actief bij de JO11 en dit seizoen als hoofdtrainer van de JO11 van SHO geweest. Verder heeft Geert jaren lang zelf bij diverse clubs gekeept en ruime ervaring opgedaan in de trainers wereld. Wij zijn zeer verheugd met de aanstelling van Geert en hopen op een mooie en vruchtbare samenwerking.

Geert Heezen

De Technische Commissie.