Onlangs zijn wij als FC Binnenmaas benaderd door wethouder Mol van gemeente Binnenmaas of wij interesse hebben in een clinic bij Sparta Rotterdam. Dit in het kader van het nieuwe project van gemeente Binnenmaas JOGG, JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht. Er mogen 16 leden van FC Binnenmaas in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar deelnemen aan deze clinic. Het is de bedoeling dat de deelnemende leden een vriendje/vriendinnetje meenemen die nog niet op voetbal zit, dit om zo de breedte sport te stimuleren en meer jongeren in beweging te krijgen. Wij als club staan natuurlijk zeer positief tegenover dit goede initiatief van gemeente Binnenmaas.

Uiteindelijk hebben we 16 leden geloot die deelnemen aan de clinic bij Sparta Rotterdam:

Jayson Vos, Mick Kelder, Jordy van Gils , Jamil Abdel Rahman, Luuk van Essen, Stach Kersten, Puck Kooij, Levi Groeneweg, Florian van Dinther, Finn Nagtegaal, Daan van Gils, Caat van Es, Mike Klarenbeek, Maxime Vromans, Thijs van Aalst, Lotte Mast

De clinic vindt plaats op 24 mei in het Kasteel, Stadion van Sparta Rotterdam.

Benieuwd hoe deze clinic verloopt? Check de Facebook pagina of Instagram van FC Binnenmaas