Afgelopen zaterdag stond dan de laatste wedstrijd van dit succesvolle seizoen op het programma voor de C3  (officieel JO15-3) tegen een lastige ploeg GOZ C2.
Deze wedstrijd moet gewonnen worden om de eerste plaats te kunnen houden.

Maar eerst even terug naar drie weken geleden toen er op een woensdag avond een inhaalwedstrijd op het programma stond uit en tegen Barendrecht. Bij een overwinning zouden we alleen bovenaan staan. Ondanks dat Barendrecht tijdens de wedstrijd 4 onbekende spelers liet invallen om de 0-1 weg te werken stond het na 70 minuten nog 0-1. Dankzij een scheidsrechter die 8 minuten (!) blessuretijd bijtelt viel de gelijkmaker alsnog en was Smitshoek qua verliespunten weer koploper.  Vorige week speelde Smitshoek een inhaalwedstrijd tegen onze tegenstander van vandaag (GOZ) en verliest zeer verrassend met 0-5! Hierdoor blijft Smitshoek 1 punt achter Binnenmaas en SHO staan (beide gelijk aantal punten).

Dan de wedstrijd tegen GOZ C2 waarvan 5 spelers afkomstig van GOZ C1 wat net daarvoor hun wedstrijd hadden gespeeld. Zelf misten we onze keeper Stef en Dylan maar voor de rest waren we compleet. Het is nu wel duidelijk waarom Smitshoek vorige week kansloos verloor. Al snel blijkt dat GOZ met een razendsnelle spits speelt waar we het erg moeilijk mee hebben. Toch komen we uit een mooie aanval op 0-1. Vlak voor rust scoort de GOZ spits de 1-1.

In de 2e helft een nog feller Binnenmaas wat vecht voor elke bal. Onze ijzersterke verdediging houdt stand en zelf scoren we de 1-2 en 1-3. Het uitzinnige publiek en de staf viert al feest, de kampioensschaal wordt al uit de auto gehaald door John Bodmann maar een paar minuten voor tijd scoort die dekselse spits van GOZ de 2-3 en zijn de laatste minuten nog spannend.  Uiteindelijk blaast de scheidsrechter (iets te vroeg) af en barst het feest los na de uitreiking van de schaal! Bekijk hier de beelden

Binnenmaas C3 bekroont een sterk seizoen met een eerste plaats waarin het team duidelijk is gegroeid na een moeilijk begin.

18010734_10213625632780874_8058111787208274351_nJo15-3