1

Afgelopen December heeft Samantha haar wens om een keer samen met Sanne Dekker een dag met het Nederlands Dames Elftal te mogen meetrainen ingestuurd naar Radio 538. Op 8 December werd Samantha live in de uitzending opgebeld door DJ Frank Dane ( https://youtu.be/GZRTfhqRQ_s ) en werden Samantha en Sanne uitgenodigd om in April een dag mee te komen lopen met het Nederlands Dames elftal.

Zaterdag 8 April mochten Samantha Hulstaert (MO17) en Sanne Dekker (JO17) een hele dag meelopen met de meiden van het Nederlandse Dames Elftal. Dat het een ontzettend bijzondere dag was bleek wel uit het feit dat de KNVB voor de allereerste keer heeft toegestaan dat niet-selectie speelsters een dag mee mochten lopen en is FC Binnenmaas dus voor 1 dag Hofleverancier geworden van het Nederlands Dames elftal. Om 11:00 werden de meiden op KNVB Campus in Zeist ontvangen om vervolgens aan alle speelsters te worden voorgesteld, een rondleiding te krijgen in het Team Hotel en om daarna in het officiële tenue te mogen aantreden op het training complex.

Samantha en Sanne hebben de hele training van het Nederlands elftal actief (en zeker niet onverdienstelijk) mogen meedoen en zijn een enorme ervaring rijker. Helaas hebben hun ouders wel moeten melden dat Samantha en Sanne op dit moment enorme kramp in hun gezicht hebben, de glimlach van oor tot oor was na 48 uur nl nog steeds niet verdwenen.

2
3
4
5