Esmee is dit seizoen naar FC Binnenmaas gekomen. Daar zijn wij als FC Binnenmaas ook heel erg blij mee en tegelijkertijd ook heel erg trots op. Ze is gaan spelen in de JO15-01. De begeleiding en de jongens binnen het team waren ook zeer blij met haar komst omdat het echt een aanvulling is!

Esmee Brugts
Esmee Brugts1

Esmee is in het begin van dit seizoen uitgenodigd voor het district West 1/2 voor meisjes onder de 14 van de KNVB. Omdat ze bij de KNVB ook snel door hadden dat we een ongelofelijk talent binnen onze poorten hebben, is ze gelijk doorgeschoven naar onder 15 bij West 1/2 van de KNVB.

Esmee Brugts3

Ook is Esmee opgeroepen voor de landelijke selectie onder 14. De derde ronde is ze op dit moment door. De wedstrijden worden gespeeld bij de plaatselijke vereniging in Barneveld . Mocht ze ook de vierde ronde doorkomen, dan gaat ze voor ons land een internationaal toernooi spelen in Duitsland. Laten we allemaal duimen voor Esmee en haar steunen dat ze het haalt en onze club op een mooie manier kan vertegenwoordigen op dit toernooi. Esmee wij wensen jou veel succes en blijf zo doorgaan op de manier zoals je het hele seizoen al bezig bent. We zijn trots op je!!!

Esmee Brugts2

De Begeleiding JO15-1