Zaterdagavond 18 maart was het zover.  Met de gehele jeugdafdeling gingen we op bezoek bij de wedstrijd Sparta – Heracles.  Maar liefst met 5 bussen en in totaal 290 spelers en begeleiders gingen we op bezoek naar Het Kasteel.  Vak 24B was het domein van de FC Binnenmaas supporters.  De sfeer zat er goed in en de Sparta mars werd door een ieder uit volle borst mee gezongen.
We kregen een enerverende wedstrijd voorgeschoteld met een sterk spelend Sparta wat een verdiende 3-1 overwinning over de streep heeft getrokken.  Om circa 24:00 uur was iedereen weer op de club terug en kunnen we terugkijken op een geslaagd uitje.

23 april bezoeken we met onze jongste jeugd Sparta – ADO Den Haag.  Voor deze wedstrijd zijn nog kaarten beschikbaar.  Interesse? Stuur dan een email naar: sharon.jeroen@hetnet.nl

Via deze weg willen we alle begeleiders , organisatoren en spelers bedanken!!!

Sparta-Heracles