Fop Gouman zal met ingang van het seizoen 2017-2018 Leo Dekker opvolgen als hoofdtrainer van onze vereniging. Fop is 42 jaar en met zijn gezin woonachtig in Hendrik Ido Ambacht. Hij is geen onbekende aangezien hij momenteel hoofdtrainer is bij onze competitietegenstander Heerjansdam, waarmee hij op weg lijkt naar het kampioenschap in de 2e klasse D.

Als voetballer heeft hij zijn sporen verdiend bij MVV (beloften en A-selectie) en diverse hoog spelende amateurverenigingen o.a. Achilles Veen en Roda Boys. Hij is in het bezit van de licentie UEFA-A en heeft als hoofdtrainer o.a. gewerkt bij ASWH, Alblasserdam en thans Heerjansdam.

Het bestuur is blij met de nieuwe overeenkomst en denkt met Fop een trainer te hebben gevonden die past bij de sportieve ambities en cultuur van FC Binnenmaas.

Het bestuur

UPDATE!

Met het ondertekenen van het contract is het nu officieel dat Fop Gouman volgend seizoen de trainer is van FC Binnenmaas.

image1