Nadat de groep zich de eerste avond het hoofd had gebroken over de SWOT en de tweede avond flink bezig is geweest met input voor de missie en visie, is het de bedoeling om op woensdag 22 februari aanstaande aan de slag te gaan met de uitwerking van een aantal hoofdpunten voor de visie. De projectgroep ziet graag dat de volgende punten verder uitgewerkt worden:

– prestatievoetbal
– recreatief voetbal
– vrijwilligers vs. betaalde krachten
– selectieteams 1e klasse
– herkenbaar 1e elftal
– jeugd centraal stellen

De projectgroep heeft de indruk dat zij na deze avond voldoende input heeft om een voorstel voor de missie en visie te gaan schrijven. Daarnaast stelt de projectgroep zich voor ook aan de slag te gaan met verdere uitwerking van een aantal punten. Daarover berichten we later uiteraard meer.