Zaterdag 7 januari stond in het teken van het zaaltoernooi voor de FCB jeugdteams in sporthal Duyvesteyn in Maasdam. Ondanks de sneeuw en ijzel startten we al vroeg met de JO9 categorie.
Maar liefst 45 enthousiaste spelers uit JO9-1/2/3/4/5/6 werkten in 2 uur een gemixt toernooi af.  De teams waren zeer gelijkwaardig aan elkaar en er werden mooie doelpunten gemaakt.
Na de JO9 categorie was het de beurt aan de JO11 categorie. Ook hier aan enthousiasme geen gebrek, 36 aanmeldingen om een lekker potje te zaalvoetballen.  Na de JO11 was de JO13 categorie aan de beurt. Bij de JO13 maar liefst 61 aanmeldingen.  Vanwege dit grote enthousiasme heeft de organisatie de groep in tweeën gesplitst.  Aan mooie acties, doelpunten en panna’s geen gebrek.
Als laatst waren de kanonnen van de JO15 aan zet, dat waren er welgeteld 40.  Hier is goed te zien dat er een aantal zeer begaafde techneuten spelen bij FC Binnenmaas en vliegen de tricks je om de oren.

Via deze weg willen we alle, trainers, begeleiders, coördinatoren, vrijwilligers, spelers en ouders bedanken voor jullie inzet.  Daarnaast bedanken we de beheerders van Duyvesteyn voor de goede zorgen.

Al met al een zeer geslaagd toernooi met veel enthousiasme, goed voetbal en vooral PLEZIER!!!!  Een toernooi dat wat ons betreft een jaarlijks vervolg kan gaan hebben!!!

zaalvoetbal-07-01-2017