FC Binnenmaas bestaat 10 jaar..

en tijd om eens kennis te maken met bekende en minder bekende gezichten van FC Binnenmaas. Iedere 10 dagen beantwoord telkens een ander persoon 10 vragen.

bert-van-zanten

10 Vragen aan:  Bert van Zanten

1. Wat is je taak binnen FCB?

Verzorger van de 1e Selectie FC Binnenmaas. Dit betekent dat ik tijdens de trainingen van de selectie aanwezig ben en op zaterdag bij de wedstrijden. Het intapen van enkels of masseren van de spieren zijn de voornaamste taken. Blessures aan de enkels en hamstrings komen het meest voor bij de spelers. Op donderdagavond en zaterdag is Daphne Kranendonk er ook als verzorgster van het 2e selectie team.
Karim Veth is sinds kort onze fysiotherapeut, hij is er ook op de donderdagavond en via afspraak in zijn praktijk.

2. Hoe lang doe je dit al?

Ik ben in 1989 in ’s-Gravendeel begonnen, 5 jaar, bij Piershil 3 jaar, Zinkwegse Boys 3 jaar, ’s-Gravendeel 4 jaar, Goudswaardse Boys 2 jaar en nu 10 jaar bij FC Binnenmaas.

3. Wat vind je er leuk aan?

Het helpen van mensen met een probleem binnen de sport.

4. Hoe ben je bij FC Binnenmaas gekomen?

Spelers die van een andere club naar FC Binnenmaas zijn gekomen hadden mij aangedragen als verzorger. Ik ben toen gebeld door FCB met de vraag of ik interesse had.

5. Wat is je mooiste/ leukste herinnering aan FCB?

De promotie naar de 2e klasse met het 1e elftal!

6. Wat is je minst fijne herinnering?

Het wegvallen van een aantal mensen door overlijden in de afgelopen jaren.

7. Wat is de grootste verandering die heeft plaatsgevonden?

De verhuizing naar ons prachtige onderkomen met alle ruimte die er is en voor ons de ruimte in de massagekamer is daar zeker van belang.

8. Wat zou je verbetert willen zien bij FCB?

Op wedstrijddagen is er buiten ons om niemand die een blessure of een probleem kan verhelpen, het is altijd te hopen dat er dan niets gebeurd. Mijn wens is dan ook dat er op zaterdag een vaste EHBO’er aanwezig is die de eerste zorg kan bieden want het is altijd best druk op een zaterdag.

9. Wie is op dit moment de meest talentvolle speler bij FC Binnenmaas?

Er zijn veel spelers bij FC Binnenmaas die talent hebben en dat is een zegen voor de club. Ik hoop dat ze er goed mee omgaan.

10. Wie wordt volgens jou landskampioen in de Nederlandse competitie?

A J A X !!!!!!