FC Binnenmaas bestaat 10 jaar..

en tijd om eens kennis te maken met bekende en minder bekende gezichten van FC Binnenmaas. Iedere 10 dagen beantwoord telkens een ander persoon 10 vragen.

john-den-otter

 

10 Vragen aan:  John den Otter

1. Wat is je taak binnen FCB?

Ik ben wedstrijdsecretaris van de jeugdelftallen, Ed de Winter doet de selectie elftallen en Wim Fortuin de senioren teams. Daarnaast doe ik het beheer van de kleding (de tenues, trainingspakken en tassen) van de jeugd en trainers.

2. Hoe lang doe je dit al?

10 Jaar bij FC Binnenmaas en de jaren daarvoor bij VV Maasdam. Door Jan Stam ben ik dit gaan doen. Hij wilde wat af gaan bouwen en vroeg mij of ik af en toe in wilde invallen als hij bijvoorbeeld op vakantie ging.

3. Wat vind je er leuk aan?

Het zo regelen en organiseren dat iedereen zijn wedstrijd kan spelen. Bij afgelastingen de teams tijdig informeren of wanneer er teams bijkomen deze zien in te passen in het wedstrijdschema. Je hebt hierdoor veel contact met andere clubs in de regio en dat maakt het ook leuk. Tegenwoordig wordt er veel op de computer gedaan, vroeger moest je alle wedstrijdformulieren met de hand invullen en had je veel meer administratie te doen na een wedstrijd. Nu gaat alles per computer en is het sneller geregeld.

4. Hoe ben je bij FC Binnenmaas gekomen?

Na de fusie 10 jaar geleden mee verhuisd met de inboedel. Zelf heb ik om gezondheidsredenen nooit mogen en kunnen voetballen. Des te trotser ben ik op mijn broertjes Bjorn en Jorian die in het Eerste spelen.

5. Wat is je mooiste/ leukste herinnering aan FCB?

Het kampioenschap van de A1 seizoen 2012-2013 onder leiding van Martin Remmers en het feest na afloop.

6. Wat is je minst fijne herinnering?

Het overlijden van Jan Stam, onze steun en toeverlaat van de vereniging. Zo lang ik Jan heb gekend heeft hij bij VV Maasdam een functie gehad en hebben we altijd min of meer samengewerkt. Helaas maar 1 seizoen samen als wedstrijdsecretaris.

7. Wat is de grootste verandering die heeft plaatsgevonden?

Geen bingoavonden meer op de vereniging. Dat vind ik best jammer want het waren gezellige avonden met veel leden en voor de penningmeester een mooie opbrengst voor de club.

8. Wat zou je verbetert willen zien bij FCB?

Meer mensen die wat gaan doen voor de vereniging. Zoals wedstrijden fluiten, kleedkamers schoonmaken, werkgroep ondersteunen etc.

9. Wie is op dit moment de meest talentvolle speler bij FC Binnenmaas?

Tao Buizer van JO13-1

10. Wie wordt volgens jou landskampioen in de Nederlandse competitie?

Feyenoord.