JO 19-1 wint van Smitshoek.

Nadat vorige week onze wedstrijd maar een helft duurde en onze tegenstander Rijnmond Hoogvliet er mee stopte in de rust omdat ze 6-0 achter stonden moesten we vandaag naar Smitshoek en wilde we ons positieve gevoel van vorige week vasthouden want toen werden eindelijk de kansen benut die we de eerste twee wedstrijden hadden laten liggen waardoor we onnodig punten hebben verspeeld.

We moesten al vroeg verzamelen van de trainer want die wilde niets aan het toeval overlaten.
Aangekomen bij Smitshoek moesten we op veld 7 een oud kunstgras veld maar dat mocht onze goede bedoelingen niet tegen houden.
De trainer hamerde er nog op dat we Smitshoek niet moesten onderschatten dus maakte we een goede warming up.

Echter bij het begin v.d. wedstrijd was geen scheidsrechter. Na 10 minuten wachten kwam er toch een scheidsrechter en konden we beginnen.

Het wachten had ons geen goed gedaan want we speelde een slechte eerste helft waar we wel op een 0-1 voorsprong kwamen door Chris.
In de rust moest de trainer ons wel even wakker schudden en weer wijzen op onze instelling. Dat was echter niet verkeerd want de 2de helft was dan ook nog niet heel goed maar er werd wel hard gewerkt en geprobeerd de dingen te doen die we hadden afgesproken.

We zetten meer druk op onze tegenstander en er kwamen dan ook nog meer kansen dan in de 1ste helft. Dit leverde dan ook nog 5 doelpunten op.

Ook onze wissels hebben allemaal nog mee gedaan waardoor de 1-6 een totale team prestatie was. Als we ook slechte wedstrijden gaan winnen dan kan er iets moois ontstaan.

Komende zaterdag moeten we wel weer zo spelen als tegen Rijnmond want dan wacht de koploper op ons Nieuwenhoorn.

Komende week weer hard en goed trainen en donderdag na training lekker eten zodat we goed voor de dag komen zaterdag.

Alle jongens die ons geholpen hebben zaterdag heel erg bedankt jullie deden het goed. Ook Sven bedankt voor het invallen voor Ad en Willen Bas die afwezig waren.