Afgelopen zaterdag zijn op ons sportcomplex TV opnamen gemaakt voor de uitreiking van de “Rabobank Uitblinker” van FC Binnenmaas. Bestuur had er unaniem voor gekozen om bestuurslid facilitaire zaken Perry Elenbaas hiervoor aan te wijzen. Dit op grond van zijn enorme inspanning om de facilitaire zaken op complex zo goed mogelijk te regelen. Hierbij denken we aan o.a. afspraken gemeente over (groot)onderhoud van de velden, vervanging van de kunstgrasvelden, maar ook aansturen werkgroep, onderhoud gebouwen, etc. Voor de TV opnamen waren twee dames van de Rabobank naar ons complex gekomen om Perry daar te verrassen met zijn uitverkiezing. Als clubvertegenwoordiger ontving voorzitter Arjon van de Giesen de dames, terwijl van dit alles TV beelden worden gemaakt. Uiteindelijk werd Perry verrast bij de werkplaats van de werkgroep en in het zonnetje gezet als “uitblinker” van FC Binnenmaas met een fraai boeket bloemen. De TV opname zijn in de loop van december te zien op HW1 TV. Hiervan komt t.z.t een link voor onze vereniging.

Aansluitend werden interviews en beelden van de wedstrijd FC Binnenmaas – Strijen gemaakt. Dit wedstrijd verslag is inmiddels te zien via onze website en de link die daar op staat. Al met al een mooie zaterdag met de nodige PR voor FC Binnenmaas.

dsc02312 dsc02321