Afgelopen week ontvingen we bericht van de Feyenoord Soccer Academy. Iets wat bij FC Binnenmaas de laatste jaren wel vaker gebeurt, maar dit keer voor 3 spelers te gelijk! Victor Kirindongo, Carmijn van Heeswijk,  en Dani Post, (v.l.n.r) allen speler van FC Binnenmaas JO9-1, gaan vanaf 26 oktober stage lopen bij de Feyenoord Soccer Academy. Een mooie uitdaging voor deze spelers en wederom een ervaring rijker.

Wij als FC Binnenmaas zijn ook zeer content met de uitnodiging voor deze spelers. Hieruit blijkt maar weer dat we de goede weg in zijn geslagen met de jeugdopleiding van FC Binnenmaas en dit niet onopgemerkt blijft bij de BVO’s in onze regio. Overigens merken wij dat de regionale aantrekkingskracht richting FC Binnenmaas steeds groter wordt en er meer spelers van buiten de kern Binnenmaas voor de jeugdopleiding van FC Binnenmaas kiezen.

Wij wensen Carmijn, Victor en Dani heel veel succes!

image1