Vrijdag 9 december Sponsoravond FC Binnenmaas met ‘Behangkoning John van Zweden in de Premier League‘

Voor deze sponsoravond is John van Zweden uitgenodigd wel bekend als (mede) eigenaar van Swansea City. Als spreker vertelt John over zijn  ‘aandeel ‘ in Swansea City, zijn held Bobby Charlton, over champagne in de bestuurskamers en trainings- en maatpakken maar ook over behang – en vloerbedekking en hoe of hij als Haagse volksjongen opklom tot mede-eigenaar van Swansea City. De successen van John van Zweden bleven niet onopgemerkt, want het is en blijft een prachtig verhaal. Hij werd ook voor de media een interessante spreker en vertelde zijn verhaal  o.a. bij  De Wereld Draait Door, Brandpunt, BNR, WDR, BBC en ook op de Belgische TV bij Café Corsari. Ook de redacties van kranten en tijdschriften, w.o. Voetbal International weten hem te vinden. Zijn biografie  ‘ Behangkoning John van Zweden in de Premier League ‘ uitgegeven door Voetbal International is al toe aan de vierde druk.
Voor de pauze zal de avond worden ingevuld met interviews sponsors, trainers en spelers van FC Binnenmaas.

Aanvang is 20.00 uur, inloop 19.30 uur.

Uitnodigingen zullen komende periode worden verstuurd.