FC Binnenmaas heeft eindelijk zijn Pannaveld. Voorzitter Arjon van der Giesen gaf het in zijn openingstoespraak aan, het heeft 10 jaar geduurd dat het er kwam, maar nu ligt het er dan eindelijk. Een fraai Pannaveldje voor ons jeugd. De voorzitter bedankte de diverse commissies die zich hier de afgelopen jaren mee bezig hebben gehouden. Ook niet te vergeten de toenmalige jeugdleden die door actie geld binnenhaalde om een Pannaveld te kunnen gaan aanleggen. Aannemingsbedrijf Buitendijk Strijen heeft de aanleg van het Pannaveld verzorgd en werd door de voorzitter ook bedankt. Na de toespraak was het de beurt aan Quin Maijers, ons jongs spelend lid om met zijn vader Danny Maijers (1e elftal speler) de openingshandeling te verrichten. Quin mocht met zijn vader het papier war over de boarding was geplakt verwijderen, hij kreeg hiervoor een luid applaus van de toeschouwers. Hierna speelde de JO 7 spelertjes (F-jes) nog een 3 tegen 3 toernooi. Ieder team had een grote clubnaam zoals Barcelona en Real Madrid. Het ging er lekker fanatiek aan toe. Bij de prijsuitreiking ontvingen alle spelertjes een “gouden” voetbalschoen op standaard. Al met al een leuke geslaagde opening van ons Pannaveld.

Klik op onderstaande link om naar het fotoalbum van de opening van het pannaveld te gaan:

Foto’s opening pannaveld