mc1Vandaag (zaterdag 18.06.2016) stond er voor de meiden van de MC1 het laatste toernooi van het seizoen op het programma bij SSS in Klaaswaal. Omdat de meiden volgend jaar (na pas 1 jaar als MC) al in de MB categorie gaan spelen was dit een mooie gelegenheid om een beetje te wennen aan het niveau van de MB.

Tevens was dit toernooi de laatste keer dat de meiden begeleid werden door Peter Heiszwolf, welke na jaren lang vol enthousiasme voor de groep te hebben gestaan vandaag afscheid nam. En dat Peter de meiden met veel enthousiasme en plezier aan het voetballen heeft gekregen, hebben de meiden van MC vandaag wel laten zien !

Er stonden 4 wedstrijden op het programma tegen de MB teams van SSS, SHO, DVV09 en FC Binnenmaas. Natuurlijk ging het erom dat de meiden een hele leuke dag zouden hebben, maar de meiden stapten overduidelijk met een andere instelling op het veld. Wat nou kleintjes ? Wij laten ons voetbal wel voor zichzelf spreken !!

De meiden hebben het toernooi met goed tactisch en verzorgd voetbal als winnaar afgesloten, waarmee de meiden van de MC1 hebben laten zien helemaal klaar te zijn voor de MB categorie.

SHO MB – FC Binnenmaas MC1                             0 – 2
FC Binnenmaas MB1 – FC Binnenmaas MC1       0 – 1
SSS MB – FC Binnenmaas MC1                               1 – 2
DVV’09 MB – FC Binnenmaas MC1                        1 – 1