Afgelopen zaterdag vertrokken twee teams naar “het van E naar D toernooi” bij Rhoon.

Team 1 kwam echter de laat bij Rhoon aan vanwege plassen in de tunnel. Gelukkig was de organisatie flexibel en werd eerst een andere wedstrijd gespeeld. Team 2 vertrok ‘s middag wat eerder, omdat ze waren ingeseind dat er wateroverlast in de tunnel was. Dit bleek inmiddels te zijn opgelost, waardoor we veel te vroeg op Rhoon waren. Hierdoor hadden de trainers wel genoeg tijd om uit te leggen wat er belangrijk is op de verschillende posities in “het grote veld”.

Team 1 begon met twee klinkende overwinningen door goed positiespel en veel inzet. De trainers waren verbaasd over hoe snel de jongens zich hebben aangepast aan een groot veld. Daarna volgde een gelijkspel en een nederlaag. Ondanks de nederlaag werden de jongens de terechte winnaar van het toernooi.
Team 2 waren met twee gewonnen wedstrijden tegen PSV Poortugaal, en tegen v.v. Rhoon een keer gelijk en een keer gewonnen, ook de terechte winnaars.
Voor een eerste keer op het grote veld ging met beide teams echt heel goed!

De nieuwe keeper Viggo in team 2 stond zijn mannetje in het doel, en redde waar het nodig was een paar keer prima. In alle wedstrijden werd er prima samengespeeld, met mooie aanvallen over de vleugels. Hierdoor creëerden we veel kansen en een aantal schitterende goals.

Bij de prijsuitreiking voor de verandering geen beker, maar een heerlijke taart van de Meester Bakker zelf. Deze werd enthousiast door de mannen ontvangen.

Een prima einde van het seizoen, en dit belooft veel voor het volgende seizoen. Maar eerst, vakantie!

enaard2 enaard1