Zaterochtend 4-6 stond het Kaboutertournooi op het programma voor de mini pupillen. Met 5 teams was FC Binnenmaas sterk vertegenwoordigd. De 3 wedstrijden in de poulefase werden eenvoudig gewonnen door team 1 waaronder een uitschieter tegen GOZ met 9-0.
De finalepoule voor de nummers 1 van de poules werd bereikt. 3 wedstrijden stonden voor de boeg en werden 1 voor 1 als finale afgewerkt. Wat nu als ze er 1 zouden verliezen, wonnen ze dan niet de beker met de voetbal? ( later bleek dat dit de sportiviteitsprijs was 😂). De laatste wedstrijd tegen Strijen zou de moeilijkste worden omdat er een speelster van Strijen heel erg goed zou zijn. In de kleedkamer werd een tactisch plan beraamd hoe we dit varkentje konden wassen. De jongens speelden deze wedstrijd, volgens plan, heel professioneel en wonnen uiteindelijk verdiend met 3-0.
Met deze overwinning was de toernooiwinst dan ook een feit! Jongens wat kunnen jullie toch leuk en goed met elkaar voetballen. Ga zo door!
De trotse ouderskabouters