De D2 heeft een prima seizoen afgesloten met de 1e plaats in het thuistoernooi.d1 1

Na vorige week net de 1e plaats te hebben gemist (op doelsaldo) zijn de spelers van de D2 er vooraf op gebrand om nu wel als eerste te eindigen. Maar dan moet er wel worden afgerekend met 4 aan elkaar gewaagde sterke tegenstanders.

In de eerste wedstrijd tegen het Dordtse DFC D1 zijn er kansen maar worden deze niet benut. Binnenmaas D2 komt zelfs goed weg als een strafschop simpel wordt gestopt door keeper Stef. Eindstand dus 0-0.

De tweede wedstrijd is tegen VVOR D2, kampioen in de 3e klasse. Kansen zijn er over en weer. Het wordt 0-1  maar Binnenmaas D2 toont karakter en komt snel op 1-1 en scoort daarna de winnende 2-1. Tegen HFC D1 gebeurt eigenlijk precies hetzelfde weer 0-1 achter en uiteindelijk met 2-1 winnen.

Omdat DFC D1 gelijk heeft gespeeld tegen VVOR is winst voldoende tegen CKC D2. Lang blijft het 0-0 en wordt kans op kans gemist. Dan scoort Binnenmaas D2 de bevrijdende 1-0 en direct daarna de 2-0 wat de eindstand is. Met 10 uit 4 is de 1e plaats een feit wat gevierd wordt met een duik in de vijver bij het gemeentehuis.

De ontlading is groot als de beker wordt uitgereikt en zo sluit de D2 een prima seizoen af met een toernooiwinst.  Stef, Mark, Sander, Alon, Thom, Luc, Robin, Stef, Cristo, Evan, Quinn, Tim, Renzo en uiteraard trainer Sven jullie kunnen trots zijn op deze mooie prestatie.d1 2