image1Gisteravond, woensdag 25 mei, zijn de mannen van de F1 ook doorgedrongen tot de finale van de HW bokaal na een 4-0 overwinning op SSS. Mede door een 2-2 gelijkspel tegen SHO had SSS zich voor de halve finale geplaatst en was dit een tegenstander om niet te onderschatten. Dit gebeurde dan ook niet. Vanaf de aftrap nam FCB het initiatief en hield dit de hele wedstrijd vast. Na een goede diepte pass van Matthijs scoorde Fedde al snel de 1-0 en binnen 10 minuten maakte Seth een mooie cross pass van Fedde bekeken af, 2-0! Verdedigend kwamen we niet in de problemen op en waren Daan, Ryan, Rowan en Thomas alert op het gevaar van de tegenstander. Can hield goed zijn doel schoon en keepte attent op de corners van SSS. Mooie aanvallen leverden verschillende kansen met schoten op kruising en lat op en vlak voor rust was Senne er als de kippen bij om een corner af te maken. We zaten op rozen!

De tweede helft was minder goed dan de 2e helft en stond het vizier minder scherp, zowel in de afwerking als in het samenspel. Het belangrijkste wapenfeit was een individuele actie vlak na rust van Fedde die vanaf links naar binnen kapte en de 4-0 langs de keeper punterde. De verdediging gaf geen krimp en hield de 0. Op het veld naast ons wonnen de vrienden van SHO de andere halve finale en zullen we op 4 juni voor de 4e keer de degens kruisen.

Klasse gedaan jongens!!