Gisteren moest onze C1 aantreden tegen s, gravendeel voor de halve finale van de HW bokaal. Ze hadden elkaar al 2 keer getroffen in de competitie waarbij beide een keer de overwinning behaalde.

Trainer Marius was ziek en we hadden John Bodmann gevraagd om ons te begeleiden. Tijdens de bespreking gaf hij aan dat we als team moesten spelen en alles moesten geven dan was de finale halen mogelijk. Ook moesten we voetballen op de manier die de laatste maanden steeds getraind wordt opbouwen en combineren.

In de eerste helft speelde we in het begin heel goed. We kwamen dan ook op 1-0 door Stijn. Hierna moesten we eigenlijk nog 2 doelpunten maken maar helaas lukte dat niet. s Gravendeel werd daar na wel sterker en we hadden het moeilijk maar we deden wat John had gezegd we probeerde elk duel te winnen. Toen we naar de kleedkamer gingen stonden we nog steeds 1 -0 voor. Helaas gelijk na de aftrap maakte gravendeel 1-1 en hadden we het moeilijk. We deden alles om toch weer op voorsprong te komen maar we kwamen achter met 1-2 ondanks vele mooie reddingen van Jarmo. John zei toen dat we 1 op 1 moesten gaan spelen en de tegenstander wist nu niet wat ze moesten doen. Stijn maakte 2-2 en we kregen zelfs kansen om 3 -2 te maken. Maar het bleef 2-2 .

Nu moesten we strafschoppen nemen. de eerste 2 gingen mis en we kwamen dus 2 nul achter. Maar jarmo stopte de volgende 2 waardoor het 2-2 werd. De 5de strafschop miste we via de binnenkant van de paal. Jarmo moest ons dus redden en dat deed hij. Nu moesten we om en om en gelukkig stopte Jarmo ook toen weer een strafschop en was hij de speler van de wedstrijd geworden. we sprongen boven op elkaar en waren echt blij dat we de finale hebben gehaald.

John nog bedankt dat je ons hebt gecoacht.

FINALE 4 JUNI TEGEN SHO