Vandaag speelde Binnenmaas 2 tegen IJVV de Zwervers. Er was vandaag al een kleine kans dat Binnenmaas 2 kampioen kon worden maar dan moest het eerst zelf winnen en was het daarna nog afhankelijk van de uitslag van Feyenoord AV 2.

Waar al de plannen gereed worden gemaakt voor de grote wedstrijd volgende week uit bij ’s- Gravendeel moest toch eerst deze wedstrijd gewonnen worden. Toch kwamen de mannen van Martin Remmers als snel op voorsprong, het was Marvin van der Meijde die Kevin Weij alleen voor de doelman zette en Kevin schoot de bal beheerst binnen en dus 1-0. Het voetbal zag er goed uit van Binnenmaas en hadden daarom ook weinig moeite met hun tegenstander. Binnen het kwartier werd het 2-0 door een doelpunt van Tim Vos.

Na de rust ging binnenmaas 2 door en bracht de uitslag tot 5-0 met doelpunten van Marvin van der Meijde, Jorian den Otter en Milton Keeldar. Door deze overwinning van Binnenmaas en ook de overwinning van Feyenoord uit bij Bolnes kan Binnenmas 2 volgende week officieel kampioen worden en promoveren naar de 2e klasse.

Deze wedstrijd wordt gespeeld op het complex van ´s-Gravendeel om 11:00 uur en natuurlijk zou het leuk zijn als er veel Binnenmaaspubliek bij deze wedstrijd komen kijken om de spelers en staf van Binnenmaas 2 aan te moedigen.

Dus graag allemaal tot volgende week bij deze wedstrijd.

Alexander Kranendonk