IMG_4415Door het vertrek van keeper Sem Kerkhof, die in het buitenland gaat studeren, was FC Binnenmaas op zoek naar een nieuwe keeper. Deze heeft het gevonden in Bart de Keijzer (vv Capelle).
Bart (26) is als pupil begonnen bij vv Nieuwerkerk. Vanaf de E heeft hij de selektie elftallen doorlopen bij vv Capelle. Daar maakte hij als eerste jaars A junior een uitstapje naar SC Feyenoord. Maar keerde terug naar Capelle om daar in de selektie te gaan keepen. Daar heeft Bart vooral zijn wedstrijden in het tweede elftal gekeept. Na zes jaar Capelle is Bart aan een nieuwe uitdaging toe en heeft deze in Binnenmaas gevonden.

“Ik was bij het oplopen van het schitterende complex gelijk al verkocht” aldus Bart.

Bart heeft er enorm veel zin in en wij wensen hem als technische commissie veel plezier en succes bij FC Binnenmaas.