WINNEN DOE JE SAMEN!!!

Vandaag stond de lastige uit wedstrijd tegen SHO op het programma. En wedstrijd voor ons met een rare nasmaak. Aangezien we 2 weken geleden een 3-0 voorsprong zagen verdampen in een 4-4 gelijk spel.
De afgelopen week was er goed en fel getraind. En door de trainers was er op gehamerd om allemaal gefocused naar de wedstrijd te komen. Van iedereen wordt vandaag 110% gevraagd.
Dat was niet tegen dovemans oren gezegd.
We klappen er gelijk bovenop. SHO weet zich hier geen raad mee. We zetten ze lekker vast en verstoren de opbouw. Onze voorhoede deelt wat prikjes uit maar hebben niet het gewenste resultaat. Dan veroverd Sem de bal en start een solo op links. Zijn schot wordt goed blokt door de keeper maar hij heeft hem niet helemaal onder controle. Sydney is er als de kippen bij en puntert het balletje achter de keeper.
Lekker!!! verdiend 0-1.
SHO probeert onder de druk vandaan te komen maar onze verdediging geeft geen krimp. Onder leiding van Tom, Sander, Jesper en Ruben zorgen we ervoor dat Chris onze goalie gespaard blijft van enig rek en strek werk.
Voorin zorgen we nog voor gevaar via Sebastiaan bal naast en Jordy bal net over.

We gaan rusten.
In de rust de complimenten voor de ploeg.
De boel wordt op scherp gezet voor de tweede helft want ook die moeten we over de streep trekken.

SHO trapt af en wij zetten gelijk druk vooruit.
Gelukkig de scherpte en wil om te winnen is er nog bij ons. De eerste 5 minuten spelen zich vooral af op het midden van het veld waar flink wat duels worden uit gevochten.
Na 3 X uitgooien door beide partijen is het Sebastiaan die de bal veroverd. In z’n linkerooghoek ziet hij Jesper vrij staan.
Jesper ontvangt de bal en schiet vanaf 16 meter op doel. Via de kuit van een SHO speler wordt de bal iets van richting veranderd en ploft de bal achter de keeper 0-2!!!!!!
De ploeg kan het opbrengen om beheerst en rustig te blijven voetballen.
We houden prima onze posities.
Chris is ons rustpunt en hij bouwt van achteruit op via Tom, Sander en Ruben. Ruben stuurt Sebastiaan nog meer eens op pad met een prachtige diepte pass.
Ons spel wordt de tweede helft een stuk beter en het is met vlagen genieten voor ons als trainers maar ook voor de supporters.
Het blijft 0-2 en de goed fluitende scheidsrechter fluit af.
Een uitstekende wedstrijd met veel strijd.
Dit is een TEAM prestatie waarvan we allemaal genoten hebben.
De rare nasmaak is hier mee weggespoeld en dit werd versterkt door een frietje van de meegereisde supporters.

GA ZO DOOR!!!!!