Op zaterdag 5 maart heeft het bestuur van FC Binnenmaas een samenwerkingsovereenkomst getekend met ONEkeepers.nl uit Oud Beijerland. Namens FC Binnenmaas tekende voorzitter Arjon van der Giesen en bestuurslid Perry Elenbaas, namens Onekeepers.nl Arjen de Vries, directeur.

De overeenkomst houdt in dat ONEkeepers onze selectie keepers, keeperstrainers van FC Binnenmaas jaarlijks zullen sponsoren met ONE keepershandschoenen. Verder kunnen de overige senioren en jeugd keepers tegen gereduceerde prijs deze handschoenen kopen. ONEkeepers organiseert verder een voorlichtingsavond voor de keepers, voor de jeugd keepers daarbij ook de ouders en zullen jaarlijks een keepersdag / clinic organiseren met de selectie keepers van FC Binnenmaas en een bekende keeper. De overeenkomst is afgesloten voor 3 jaar.

Voor meer informatie kijk op de website www.onekeeper.nl

DSC01709

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


DSC01711