Op een doordeweekse koude en natte woensdag avond stond de ontmoeting met Spijkenisse F11 gepland. De meiden hadden energie voor tien uitgaande van de praatjes in de kleedkamer. Eenmaal op het veld bleef het een wervelwind van geluid.
De scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd en gelijk is de focus er bij onze meiden. We gaan gelijk fel van start. En binnen 2 minuten is het 1-0. Odile verschalkt de keeper van Spijkenisse. Die praatjes voor tien worden dus omgezet in daden. Spijkenisse zoekt nu ons doel maar Indy red een paar keer goed. Ook wij gaan richting het doel, via Annemarie komt de bal bij Zoƫ helaas strand deze aanval. Spijkenisse gaat weer in de aanval. Via de kluts komt er een rare bal voor het doel en glipt deze achter Indy 1-1.
De meiden van FCB geven zich niet gewonnen en zoeken gelijk de aanval. Fenna bezorgt de bal bij Noor en die schiet de 2-1 binnen. Claire dringt nog een keer aan maar schiet rakelings naast. De scheids fluit voor de rust.
De euforie overheerst bij de meiden. Maar er volgt nog een 2e helft.
Die starten we gelijk fel.
De trainer heeft de scherpte vast weten te houden. De verslaggever had een moment van onoplettendheid en hoort vanuit de dug-out een luid gejuich 3-1, wederom Odile.
De verdediging staat als een huis met Sophie, Annemarie en Benthe, Spijkenisse komt er niet langs. Odile onderschept de bal en start aan een solo. Om speelt 3 tegenstanders en rond beheerst af in de korte hoek. Een super aanval 4-1!!!!
Spijkenisse stroopt de mouwen op.
Uit een van de vele corners voor onze gasten valt de bal via de kluts ongelukkig voor ons doel en voor dat iemand het door heeft is de bal over de lijn 4-2.
De trainer van FCB moedigt zijn meiden nog eens aan. Een overtreding van Claire leidt tot een vrije trap. Deze wordt goed genomen en leidt tot de 4-3. Onze meiden raken niet in paniek maar we komen niet meer van onze goal af. Ondanks dat we het lastig hebben blijven we wel fel.
Dan fluit de scheidsrechter af en is de winst een feit.
Goed gespeeld meiden de drie punten blijven aan de lange weide.
Een prima prestatie op deze woensdagavond.
Ga zo door!!
Een enthousiaste verslaggever