Vandaag gingen we op bezoek bij Vlotbrug in Hellevoetsluis. Een oefenwedstrijd op een competitie vrije zaterdag. Vanwege de vakantie perikelen hadden we wat aanvullingen uit diverse E en F teams.
Mooi om eens te zien hoe de jongens zich aanpassen aan andere spelers.
De opdracht van vandaag klinkt:
VOETBALLEN!!!
Het resultaat telt niet als er maar gecombineerd wordt en vanuit je taak gespeeld wordt.
De eerste minuten is het wat zoeken naar elkaar. Gelukkig komen we niet in de problemen aan gezien de wind ook nog wel een tegenstander is.
Na 5 minuten onze eerste kans, Melo vind Jordy maar die bal gaat naast. Er volgen nog wat kansen maar helaas. Jordy ontvangt de bal van Davide. Jordy draait open en vindt Finn. Zijn schot verschalkt de keeper 0-1.
Vlotbrug trapt af en wij zetten gelijk druk.
Dit resulteert in een corner van rechts. Dit levert niets op behalve dat de corner nu van links mag worden genomen. Mike legt aan en geeft een hoge bal voor. Deze wordt door de wind gepakt en draait de goal in 0-2.
Vlotbrug komt er moeilijk uit. Chris heeft zich nog niet hoeven streken. Op een paar terugspeel balletjes na. We creƫeren nog wat kansen maar dit levert niks op.
We gaan rusten.
In de rust wordt benadrukt dat we nog meer breed moeten houden en de bal rond moeten laten gaan.
Vlotbrug trapt na rust af en wij zetten druk.
De bal valt voor de voeten van Finn die een solo start en de 0-3 aantekent.
De wind brengt vlotbrug iets beter in het spel. Onze sluitpost Chris is nog niet in gevaar gebracht. De bal gaat via Chris naar Sem. Die speelt gelijk Jordy in. Jordy vind Sydney die beheerst afrond 0-4. Een aanval uit het boekje. De volgende aanval is weer voor ons Mike wordt goed ingespeeld door Melo. Mike dribbelt langs de lijn. Strakke voorzet waarna Sydney goed afrond 0-5.
De wind is onze tegenstander goed gezind als zij van veraf op doel schieten. Chris redt nog goed maar de rebound met wat geluk en de wind zorgen voor de 1-5.
We raken niet van slag. We bouwen weer op via Chris die Daan vindt. Daan dribbelt op en speelt Finn in. Finn draait weg bij z’n tegenstander en lost een schot. De rebound is voor Mike die goed mee loopt en met z’n RECHTS de 1-6 aantekent.
Het slot akkoord is ook voor ons. Davide speelt Sydney in die goed breed houdt.
Sydney speelt z’n man uit en haalt beheerst uit 1-7. Er waren nog vele kansen van oa Finn, Mike en Jordy deze werden niet verzilverd.
De tweede helft werd er erg goed gespeeld, ondanks de wind tegen.
Ons goede spel was de scheidsrechter en de trainer van Vlotbrug niet ontgaan en we kregen daar ook de complimenten voor.
Erg goed gespeeld jongens

Een trotse supporter