Na de misstap van vorige week komt vandaag LMO op bezoek aan de lange weide. Een geduchte tegenstander gezien hun resultaten in de bekerronde. De voltallige selectie is kompleet en fit. Geen zorgen dus voor de trainers. We starten gelijk fel maar daar denkt LMO exact het zelfde over. Hierdoor gaat het begin van de wedstrijd gelijk aan elkaar op. Sebastiaan speelt Sydney in. Die gooit er een prima schijnbeweging uit en schiet vanaf een meter of 18 op de goal. De keeper van LMO is kansloos. 1-0!!! Dit geeft vertrouwen. We gaan wat lekkerder voetballen en we spelen het balletje lekker rond. Ruben, Tom en Sem maken het de aanvallers van LMO lastig. En anders staat Chris ze wel in de weg. We bouwen lekker van achteruit op. Chris gooit Ruben aan. Die dribbelt op en speelt de naar binnen gekomen Sydney in. Weer die lekkere actie en wederom de keeper verschalkt 2-0!!!  Mooi om te zien dat wat er getraind wordt ook in de wedstrijden is terug te zien. Er wordt gewisseld want we hebben het zwaar en de verse krachten komen er in. Even zoeken naar de juiste posities. LMO gooit er een schepje boven op. De snelle behendige aanvallers zoeken hun kansen. En helaas komt deze ook. Even een  onoplettendheidje aan onze rechterkant 2-1.

Dit is ook de rust stand.

Na de rust pakken we het gelijk weer op. We zijn wel wat onrustig. Dit resulteert direct in een kans voor LMO. En die wordt ook verzilverd 2-2. Kom op boys!!! We spelen weer ons vertrouwde spelletje. Lekker het balletje in de ploeg houden. Goed combinatie spel tussen oa Sander, en Ruben waarna Mike wordt diep gestuurd maar helaas komt de pass niet aan. Dan weer via de rechterkant Jesper zoekt Sydney die lekker op dreef is vandaag. Via de een twee met Sebastiaan komt Sydney weer in balbezit en met een harde knal is het 3-2. Dit is het teken voor LMO. Met nog ca 10 minuten op de klok gaan ze druk zetten. Uit een corner zijn wij niet alert genoeg en tekent LMO terecht voor de 3-3 aan. Wij spelen ons spel niet meer. Jordy wordt nog een keer diep gestuurd maar dit resulteert niet in een treffer. Sem wordt nog een keer gelanceerd door Jordy maar de bal beland in het zijnet. LMO zet nog 1 keer aan. Via goed combinatie spel komt de spits in scoringspositie maar daar staat onze sluitpost Chris die met een geweldige safe het punt voor ons weet vast te houden.

Dan fluit de scheids en is de wedstrijd afgelopen. Een wedstrijd die alles had. Kansen over en weer. Strijd en passie en soms een beetje geluk. En een resultaat waar mee in mijn ogen een ieder tevreden mee kan zijn. Goed gedaan jongens. Op naar volgende week.

Een vrolijke supporter