f7Vandaag (31-10-2015) stond de eerste wedstrijd van de F7 op het programma. Op het schappelijke tijdstip van 07:30 werd er vertrokken richting Barendrecht. De jongens van Smitshoek F12 waren onze tegenstander. We begonnen goed aan de wedstrijd en Smitshoek werd direct onder druk gezet . De kansen stapelden zich op alleen ontbrak het een beetje aan geluk met 2 afgekeurde doelpunten. Ali keepte de 1e helft en heeft nagenoeg geen reddingen hoeven te verrichten. Ruststand 0-1 doelpunt Levi R.
De 2e  helft starten we met een andere keeper Jens in de goal. De jongens van FCB bleven door gaan waar ze de 1 helft mee geëindigd waren. Ze zochten elkaar met mooie combinaties afgewisseld met mooie individuele acties wat resulteerden in prachtige doelpunten van resp. Florian, Luuk, Sverre en Jayson. Mick had wat pech met de afronding maar speelde verder ook een prima partij. Ook Jens had als keeper weinig te doen maar 1 bal die hij moest pakken had hij dan ook klem. Uiteindelijk werden er dubbele cijfers gehaald!  Eindstand 0-10 ! Proficiat jongens, op naar de volgende wedstrijd, aanstaande zaterdag tegen Heinenoord F2 !

Jaco v. Essen