Om 9:00¬†werden we verwacht op sportpark de Toldijk in Geervliet. Een bijna volledig fitte selectie op Dylan na die terug komt van zijn gebroken arm. De warming up zag er goed uit. De fysieke verhouding tussen SJO en FCB was iets uit balans. Zo waren er spelers die 2 koppen groter waren dan de onze. Op een of andere manier maakt dit toch altijd indruk. Wij mogen als gasten aftrappen. We pakken gelijk ons combinatie spel op en dit resulteert in aantrekkelijk voetbal. Enkele spelden prikjes worden uitgedeeld maar echt gevaarlijk worden we niet. SJO stormt op onze goal af met 3 man sterk. De bal blijft rollen, onze goalie Chris raakt de spits op z’n enkel maar de bal ligt in de goal? 1-0
We pakken het spel weer op en combineren lekker. Via Tom komt Jordy in bal bezit die start een solo maar zijn schot beland op de lat. Even later een corner van FCB die door Sydney net naast wordt gekopt. We zetten aan. Jesper veroverd de bal en stuurt Jordy diep. Die heeft oog voor Sydney bij de tweede paal goed vrij staat. Sydney rond beheerst af 1-1. Een aanval uit het boekje. SJO trapt af maar wij zetten gelijk druk. De lange bal die veelvuldig wordt gehanteerd door SJO beland bij Ruben. Die speelt Jesper in, die op zijn beurt en steek pass op maat geeft op Sydney. Die rond wederom beheerst af 1-2.
Er volgt nog een plaag stootje van SJO maar onze verdediging met Ryan, Ruben en Tom kraakt niet. Ook Chris staat paraat en redt een paar lekkere ballen.
Niet veel later gaan we rusten.

SJO trapt af en wij verwerken die bal tot een corner. Die valt een beetje ongelukkig binnen 2-2. Onze jongens raken niet van slag en gaan gewoon lekker verder. We zoeken de aanval. Via Sebastiaan versieren we een corner. Sebastiaan neemt deze zelf. Slingert de bal voor. Sem komt goed voor z’n man en tikt “beheerst” de bal met de knie over de lijn. 2-3 Ook deze “lelijke” goals tellen!!!
SJO komt er eigenlijk zelden aan te pass. Want wat combineren we goed met elkaar. Een genot voor ons als toeschouwers. Het slotconcert is ook voor FCB. Jesper die goed doorgaat ziet Sebastiaan vrij staan. Sebastiaan heeft oog voor Jordy en bedient hem op maat. Jordy verschalkt de goalie van SJO met een harde knal in de hoek. SJO geeft nog 1 keer gas maar Ryan en Tom klaren dit klusje samen met Chris. Niks aan de hand.

Een heerlijke terechte overwinning met prima veldspel!!!
e2 sjo