Op het vroege tijdstip van 7:25 werd er verzameld voor het vertrek naar Hoogvliet.

Helaas werden we kort voor het vertrek geconfronteerd met een afmelding van Dylan, later blijkt na onderzoek dat Dylan zijn arm in het gips moest. STERKTE Dylan namens de begeleiding, spelers en ouders van E2. Wij als gasten krijgen de eer om af te mogen trappen. We houden het balletje lekker in de ploeg en zetten druk op de helft van de tegenstander. Er wordt uitstekend gecombineerd. Een genot voor de toeschouwers. Toch duurt het even voor dat we echt gevaarlijk worden. We delen wat spelden prikjes uit maar zijn niet gelukkig in de afronding. Ruben ontvangt op links de bal met een goede cross bal stuurt hij Sebastiaan weg. Sebas heeft oog voor Jordy die haalt de trekker over 0-1. De verdediging staat als een huis met Sem, Ruben en Ryan. Esmee zit even langs de kant met een gevoelige teen. Mark wordt eigenlijk zelden getest. Voorin zijn we echter niet scherp genoeg. Er worden 100% kansen gemist door Iris Sebastiaan Jordy. Het blijft 0-1 bij rust. Een magere score gezien het balbezit.

In de tweede helft nemen we direct het heft weer in handen. Iris verovert de bal na een verkeerde ingooi. Iris heeft prima overzicht voor Jesper die de 0-2 beheerst binnen schuift. Niet veel later verovert Iris wederom de bal en is het weer Jesper die vrij staat 0-3. We krijgen een corner, Jesper speelt de vrijstaande Sebastiaan in, die schiet hard maar de keeper red. Ryan reageert alert en kopt de 0-4 binnen. We veroveren direct weer de bal Esmee denkt wat Sebastiaan kan wil ik ook. Esmee haalt uit maar weer is de keeper een sta in de weg maar Jesper is nu alert en tekent voor de 0-5 aan. We worden iets te opportunistisch en vergeten onze verdedigende taken. De snelle behendigde spits van Hoogvliet ontsnapt en tekent kort achter elkaar voor de 1-5 en 2-5 aan. Goed we zijn weer bij de les. We spelen weer lekker rond en zoeken de goal. Jordy ontvangt de bal van Sem, Jordy speelt Sebastiaan in die 1 op 1 met de keeper komt en nu wel cool afrond 2-6. Het slot is ook voor ons Esmee waagt nog een poging met een schot van 20 meter. De keeper en verdediger van Hoogvliet schrikken van dit schot en zo ligt de bal in de rechter beneden hoek 2-7. Een uitstekend resultaat. Met veelal goed voetbal en balbezit.

Ga zo door!!!

Een enthousiaste voetbalvader