Bijdrage € 50 van gemeente Binnenmaas voor nieuwe jeugdleden

Op 30 oktober 2014 heeft de gemeenteraad besloten om € 45.000,- beschikbaar te stellen om te verdelen onder nieuwe jeugdleden. Dat gebeurt met een proef die start op 1 juli 2015 en eindigt op 30 juni 2016. Tijdens deze periode kunnen kinderen onder de 18 jaar, die nog geen lid zijn van een vereniging en minimaal één jaar lid worden van een vereniging, eenmalig € 50,- retour ontvangen.

Er is een aantal voorwaarden opgesteld waaraan men moet voldoen om in aanmerking te komen voor € 50,- retour bij een nieuw lidmaatschap. Deze voorwaarden en het aanvraagformulier kunt u vinden op de website van de gemeente Binnenmaas: www.binnenmaas.nl.

Als uw zoon of dochter in de afgelopen maanden lid is geworden van FC Binnenmaas en u geen contributie heeft moeten betalen voor het seizoen 2014/2015 (het lidmaatschap is dan formeel per 1 juli 2015 in gegaan) en hij/zij nog niet eerder lid is geweest van een andere vereniging heeft u dus grote kans om € 50 van de gemeente te ontvangen. U moet zelf het formulier van de gemeentesite halen en invullen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeente of een mailtje sturen naar de secretaris: secretaris@fcbinnenmaas.nl

Het bestuur