Door het winnen van de 3e periode speelt FC Binnenmaas 1 inmiddels nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. De thuiswedstrijd is afgelopen zaterdag met 2-0 gewonnen. As. zaterdag 23 mei wordt in Poortugaal de return gespeeld (aanvang 14:30 uur).

Als Binnenmaas zich voor de volgende ronde plaatst dan wordt op 30 mei een uitwedstrijd gespeeld tegen Rozenburg 1 of Botlek 1. Op 6 juni volgt dan de thuiswedstrijd bij FC Binnenmaas. De winnaar van deze wedstrijden promoveert naar de 2e klasse.

Door het winnen van de vervangende periode speelt ook FC Binnenmaas 2 nacompetitie. De tegenstander is Rijnmond Hoogvliet Sport 2 geworden. De thuiswedstrijd is afgelopen zaterdag met 4-2 gewonnen. Afgelopen dinsdag werd de return met 1-4 gewonnen.

A.s. zaterdag 23 mei speelt Binnenmaas 2 voor de 2e ronde in de nacompetitie in en tegen Strijen 2 – aanvang 12:00 uur. Op 30 mei wordt de return op De Lange Weide gespeeld.

De winnaar van deze wedstrijden plaatst zich voor de beslissingswedstrijd voor de directe promotie naar de 2e klasse op 6 juni (op neutraal terrein).