Op een voor sommige ouders mooi uitslaap tijdstip werden we om 13:15 verwacht op sportpark De Bongerd. Barendrecht E11 is de tegenstander van vandaag. Waar we thuis 8-0 van hadden gewonnen. De overschatting ligt dus op de loer. En hier is niets te veel over gezegd. Barendrecht trapt af en we zetten gelijk druk. Binnen de minuut ligt de bal door slecht uit verdedigen van Barendrecht al in het netje. Iris tekent de 0-1 aan. We spelen slap en spelen niet ons spel. Barendrecht komt er door via de rechterkant en door niet fel genoeg verdedigen van onze zijde valt de 1-1 uit het niets. ONNODIG!! De gelijkmaker is nog geen teken voor ons om beter te gaan voetballen. We houden het veld niet groot en maken het Barendrecht veel te makkelijk. Een goede solo van Tom wordt beloond en Tom rond van afstand af 1-2. Zou dit dan de bevrijding zijn? Het lijkt iets beter te worden we spelen iets beter het balletje rond. Stan dribbelt goed vooruit maar z’n vizier is net niet scherp genoeg. Via Esmee komt Joep in balbezit die zet voor en ja de kluts komt de bal bij Jordy die haalt goed diagonaal uit en maakt de 1-3.

Tijd voor de rust.
In de rust spreekt de trainer zijn teleurstelling uit over het vertoonde spel. De boodschap is duidelijk.
We starten de 2e helft fel en tikken het balletje nu wel rond. Het duurt dan ook niet lang voordat Dylan Iris vind die netjes de 1-4 binnen schiet. Barendrecht trapt af maar wij veroveren gelijk. Dit leidt tot een corner voor ons. Iris geeft hard voor waar Joep goed voor z’n man komt en de 1-5 binnen schiet. Even later volgt er nog een corner, Jordy geeft hem goed op Jesper die helaas hard overschiet. Barendrecht komt er spaarzaam door maar dan is Mark allert en voorkomt een tegen treffer. Tom dribbelt door het midden op en speelt Dylan aan. Die passeert z’n man goed en schiet hard met links binnen 1-6. De laatste goal is er 1 die trainers graag zien. Goed combinatiespel van achteruit via Jesper naar Dylan. Dylan heeft oog voor Iris. De legt de bal breed voor Jordy die goed naar binnen is gekomen en hij rond beheerst af 1-7. Een goal uit het boekje. Een te verwachten overwinning met een erg wisselend spelbeeld.
De trainer