Vandaag op 21 Maart mocht ik pupil van de week zijn bij de wedstrijd Binnenmaas en ZHV.

Om 13.00 uur moest ik me melden en ben ik met mijn begeleider mee gegaan. We zijn toen eerst naar de wedstrijd bespreking gegaan en daar heb ik mijn bal met handtekeningen gekregen. Toen werd de tijd om ons te gaan omkleden en het veld op te gaan voor de warming up.

           

Na de warming up zijn we weer naar binnen gegaan en zijn we naar de scheidsrechter gegaan om samen het veld op te gaan. Toen de wedstrijd begon mocht ik eerst nog een doelpunt maken bij de tegenstander. De wedstrijd was heel leuk om te kijken. In de rust was het 1-1. We zijn naar de kleedkamers gegaan om te drinken en daarna kwam de tweede helft.

Ik heb toen nog warm gelopen met de wisselspeler. We hebben de wedtrijd met 4-1 gewonnen en bij elk doelpunt gejuicht.

Na de wedstrijd hebben we een feestje gevierd in de kleedkamer en wilde ik nog  lang niet naar huis.Vond het heel gezellig met de spelers.

Na afloop ben ik mee gegaan naar de kantine en kreeg een tas met cadeaus en friet met frikandel.

Ik wil iedereen bedanken voor de hele leuke middag en heb echt naar mijn zin gehad. Groeten van jens.