Direct na het fluitsignaal vindt er slordig balverlies plaats en Oude Maas krijgt gelijk een kans. Gelukkig wordt deze gemist. Daarna is het Binnenmaas met het vertrouwde positiespel dat Oude Maas naar achteren dwingt. Iedereen vult geconcentreerd zijn taak in. Heel duidelijk zichtbaar is de ontwikkeling van het team. Er wordt netjes vanuit de verdediging opgebouwd en door veel beweging wordt steeds de vrije man/vrouw gevonden. Een goal kan niet lang uitblijven en na een paar minuten vindt Jordy het net. Daarna zet de E6 goed door en door goed combinatiespel maakt de opkomende Joep de 2-0.  Oude Maas komt niet door de sterke verdediging die in de eerste helft door Joep, Esmee, Tom en Jesper wordt ingevuld. De aanvallers Jordy, Dylan en Iris kunnen er lustig op aanvallen. Kans op kans volgt. Iris en Dylan weten voor rust nog het net te vinden. De trainer van Oude Maas is duidelijk onder de indruk van het spel van de E6 en complimenteert de massaal mee gereisde supporters. Een niet nader te noemen spelersmakelaar probeert de eerste transfers voor het nieuwe seizoen te realiseren met uiteraard een forse commissie. De twee meegereisde bestuursleden weten dit te voorkomen zodat onze talentjes van de E6 waarschijnlijk nog jaren op De Lange Weide te bewonderen zijn. Met een 4-0 voorsprong gaan we de rust in.

Na de rust gaan we er gelijk tegen aan. Binnen 2 a 3 minuten scoort Jesper de 5-0 en Joep de 6-0.
Omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen speelt Jesper naar voren en scoort de 7-0.
Maar ook vergeten we even dat we niet alleen in het veld slaan en Oude Maas maakt hier gelijk gebruik van en scoort de 7-1. We herstellen ons weer heel snel na de 7-1 en Joep scoort de 8-1.
Er wordt goed overgespeeld maar met momenten zijn we toch ook even rommelig bezig. De bal wordt een aantal keren uit geschopt en met  een mooie ingooi van Jesper naar Dylan, kopt Dylan de bal naar Tom die een mooie voorzet geeft. Joep maakt hier heel mooi gebruik van en kopt de bal in het doel van Oude Maas in, 9-1.
We starten opnieuw het spel en spelen de bal gelijk naar het doel van Oude Maas, Jordy geeft een mooie voorzet naar Dylan en het is 10-1.
We spelen de bal gelijk weer terug naar het doel van Oude Maas maar uiteindelijk verdwijnt de Oude Maas naar het doel van Binnenmaas maar Mark houdt ook deze bal mooi uit het doel.
Mark rolt de bal snel naar Esmee en zij pakt de bal mooi op en speelt deze verder naar Joep maar Oude Maas haalt de bal weg. Esmee laat zich niet kennen en haalt de bal terug en schiet deze naar Jordy en Dylan maar helaas we missen het doel.
De keeper van Oude Maas schiet de bal opnieuw het veld in en deze wordt mooi onderschept door Jesper,  via Tom, Joep naar Dylan en ja hoor het is 11-1.
Maar dan wordt Joep onderuit gehaald en krijgt Binnenmaas een vrije trap. Deze wordt genomen door Tom. Hij schiet de bal naar Dylan en speelt verder. Jordy gaat in rust en Iris komt ons versterken. Na 6 x de bal uit door Oude Maas komt Binnenmaas via Iris en Dylan nog een keer bij het doel maar Dylan mist. Oude maas gaat terug naar het doel van Binnenmaas en waagt nog een poging, mis.

Een mooie prestatie vandaag.
Twee fans.