Afgelopen zondagmorgen stond de vroege uitwedstrijd op het programma tegen onze vrienden van NocKralingen waar we vorige week thuis nog met 1-2 van hadden verloren. We hadden dus wat recht te zetten. In onze selectie waren enkele wijzigingen doorgevoerd t.o.v. vorige week maar onze technische man voor vandaag, Rob van Esch, had toch een goede selectie tot zijn beschikking. Omdat de onbetwiste 1e doelman, Martin Remmers, zaterdag al met Zaterdag 1 had meegedaan werd er toch nog een beroep gedaan op stand in doelman Ron Vugts die uit zijn vorige 5 optredens 0 punten !!!! haalde. We startten goed en dit resulteerde in een 0-3 voorsprong. Toch werd het nog spannend voor rust want NocKralingen kwam nog terug tot 2-3. Het zal toch weer niet gaan gebeuren dat we weer gaan verliezen met Ron in de goal? Voor de zekerheid werd Martin Remmers de dug-out uitgestuurd om te gaan warmlopen en Ron uit zijn onzekerheid te halen maar toen kwam daar de 2-4 waardoor de spanning weer werd weggenomen bij Ron. Vlak voor rust kreeg NOCKralingen een terechte strafschop en kon zo weer terug in de wedstrijd komen maar deze werd uitstekend gepakt door Ron Krul. Hierdoor redde hij de ploeg. We gingen uiteindelijk rusten met een 3-5 stand. Omdat het zo lekker ging mocht Ron Krul blijven staan waardoor we wel een risico namen om de voorsprong op het spel te zetten. Vlak na rust werd het 4-5 en werd het billenknijpen voor het team. Weer kwam Martin Remmers de dug-out uit en zag Ron Krul de bui al hangen maar Martin ging vlaggen en Ron mocht blijven staan. Gelukkig maakten we de 4-6 waardoor het eigenlijk niet meer fout kon gaan maar NocKralingen maakte nog de 5-6. Vlak voor tijd kreeg onze tegenstander nog 1 hele grote kans maar deze werd door Ron Krul naast gekeken. De titel van man of the match ging dit keer toch naar Ron Krul omdat hij in zijn 6e wedstrijd !!! de eerste 3 punten pakte. Dit werd uiteraard uitbundig gevierd in de kleedkamer. Zelfs op de parkeerplaats werden er handtekeningen gevraagd aan onze Krul of vroeg die mevrouw de weg aan hem?? Op naar de volgende overwinning.

Een trotse Krul.