Deze zaterdagochtend stond er een echte streekderby op het programma. ‘s-Gravendeel komt op bezoek aan de lange weide. Een tegenstander waar we voor ons gevoel nog wat goed hadden te maken aangezien we in de uit wedstrijd minsten 1 puntje te weinig hebben gekregen.
Tijd om sportieve revanche te nemen en dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Vanaf minuut 1 knalden we er met z’n allen bovenop. Dit leidde tot direct balbezit voor ons en gingen we lekker ons spelletje spelen. Dit zorgde voor wat kleine kansen maar helaas nog niet scherp genoeg voor de goal. We krijgen een corner welke goed voor komt maar niet goed door de verdedigers van ‘s-Gravendeel wordt verwerkt de bal komt voor Jesper z’n voeten die neemt aan en knalt de bal achter de keeper 1-0. ‘s-Gravendeel trapt af en we zetten gelijk goed druk en heroveren gelijk de bal. Iris begint aan een solo en tikt de bal beheerst in de hoek achter de keeper 2-0. ‘s-Gravendeel pakt de draad op en zoekt de richting van onze goal maar daar staat Mark die lekker scherp staat te keepen. We bouwen netjes op van achteruit via Esmee komt de bal bij Iris die geeft voor op Joep die hem met de punt van z’n grote teen binnenglijdt 3-0.
Er wordt echt heel goed gevoetbald.
Rust
Na de rust trappen wij af en is eigenlijk gelijk te zien dat we wat onrustig zijn. Maar met een 3-0 voorsprong is dit ook niet echt direct een probleem. ‘s-Gravendeel dringt wel aan maar het leidt niet tot kansen. De lange spits is uitgeschakeld door Tom en de buitenspelers door Robin en Esmee. Na 10 minuten een beetje heen en weer spelen zonder kansen gaat ineens de knop weer om bij ons. De ene na de andere combinatie volgt. GENIETEN. Binnen 10 minuten vallen er 4 doelpunten door respectievelijk Dylan, Joep, Jesper en nog een keer Joep 7-0. En dan waren er nog kansen voor Jesper, Tom en Iris.
We hebben vandaag allemaal een prima team prestatie geleverd waarin we allemaal meer dan GOED hebben gespeeld.
Ga zo door.
Een trotse trainer