Na een aantal nederlagen op rij zijn de jongens weer eens toe aan een overwinning. Dus komt het goed uit dat we vandaag de nog puntloze nummer laatst Overmaas F2 op bezoek krijgen.
Met Daniël de Snoo deze keer als de aanvoerder wordt de wedstrijd begonnen. Zoals verwacht neemt Binnenmaas het heft in handen. Sebastiaan stuurt Karsten met een goede pass de diepte in. Karsten lijkt al heel snel de score te openen, maar hij raakt de bal niet goed en ziet zijn schot voorlangs hobbelen. Maar bij de volgende gelegenheid is het al raak. Joshua ziet zijn schot gekeerd worden, maar Sebastiaan pikt het afgeweerde schot op en kan de 1-0 binnenschieten. De volgende kans is er voor Karsten na goed te zijn bediend door Melo. De keeper redt echter knap. Toch duurt het niet lang voor de tweede wordt gescoord. Karsten kan vanaf rechts een voorzet geven die wederom door Sebastiaan keurig wordt afgewerkt, 2-0 dus. De kansen volgen elkaar nu snel op en Overmaas komt niet meer van de eigen helft af. De 3-0 hangt in de lucht en komt uiteindelijk op naam van Joshua die na slecht uitverdedigen van Overmaas de bal voor zijn voeten krijgt en netjes de bal binnenschiet. De 4-0 die even later valt is een identieke situatie. De keeper werkt niet al te best weg en deze keer is het Joost die de bal oppakt en zijn kans benut met een goed schot. We blijven goed doorgaan en na een afgemeten assist van Sebastiaan kan ook Karsten de bal binnen knallen en dus de 5-0 op het bord zetten. Vlak voor rust krijgt Melo nog een grote kans na een steek pass van Karsten, maar helaas gaat de bal er niet in.
Waar Melo nog niet aan toekwam de eerste helft, lukt nu wel als hij al snel in de tweede helft de 6-0 maakt. Dan is daar toch een momentje dat Overmaas kan counteren en hun spits op doel schiet. Maar Maarten staat paraat en kan zijn enige schot op doel keurig naast boksen. Het spel lijkt wat slordiger te worden, misschien wel mede in de hand gewerkt door de magere tegenstand van Overmaas. Maar toch blijft de score oplopen. Zo geeft Daniël de Snoo op links een goede pass aan Karsten, die vervolgens diagonaal binnenschuift en de 7-0 aantekent. Uit een corner kan Sebastiaan de bal aannemen en netjes terugleggen op Melo. Die werkt vervolgens met een hoog schot beheerst af en brengt daarmee de stand al op 8-0. Steeds vaker trekken ook onze verdedigers mee naar voren op zoek naar een doelpuntje. Vanaf rechts waagt Daniël Mol een afstandsschot, maar deze spat op de kruising uiteen. Even later probeert hij het weer van rechts met een knal van afstand. Nu kan de keeper echter redden. Even later komt Daniël de Snoo, na een scrimmage voor de goal van Overmaas, in balbezit en grijpt zijn kans. Hij schiet laag in en scoort zo zijn eerste goal van het seizoen, waardoor nu alle spelers aan scoren zijn toegekomen! De stand is 9-0 en de jongens zien de tien wel zitten en proberen er alles aan om dit ook te halen. De tijd ontbreekt echter en de scheids fluit af voor het einde van de wedstrijd.
Een makkelijke overwinning, maar daardoor niet minder lekker. Goed gedaan jongens!
Tot de volgende wedstrijd.

Uw verslaggever,

F. An